Norwegian Reward når fem miljoner medlemmar

norwegian_air_shuttle_b737-800wl_ln-dyd_muc
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward har nu nått fem miljoner medlemmar. Lojalitetsprogrammet ökar med mer än 4000 nya medlemmar varje dag och är nu det största i Norden.

Norwegian Reward har växt med en miljon medlemmar bara sedan april 2016, vilket motsvarar mer än 4000 medlemmar om dagen. Utvecklingen av premier har bidragit till tillväxten, särskilt i Sverige, där programmet har 930 000 medlemmar. Norwegians expansion i Spanien, Storbritannien och USA har också bidragit till en stor medlemstillväxt i de marknaderna.

Norwegian Reward introducerar med jämna mellanrum nya premier till sina medlemmar och nya möjligheter att tjäna in CashPoints. Lojalitetsprogrammet har en rad externa partners, både nationella och internationella, som gör det möjligt att tjäna CashPoints på dagligvaror, mobilabonnemang, el, bredband och i mer än 150 nätbutiker via Reward eShop.

”Att nå fem miljoner medlemmar är en milstolpe. Vi ska fortsätta vår expansion och introducera nya samarbetspartner så att våra medlemmar får ännu bättre möjligheter att tjäna CashPoints”, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Mer än hälften av de CashPoints medlemmarna tjänat in kommer via Norwegian Rewards partners. Bara i år har medlemmarna tjänat in CashPoints som räcker till att boka en miljon inrikesresor i Norge.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.