Norwegian börjar flyga Skellefteå-Stockholm

737 - Wenche Foss
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian kommer att börja flyga mellan Skellefteå och Stockholm med start i slutet av mars nästa år med tre dagliga avgångar.

I onsdags lanserade Norwegian en ny linje mellan Stockholm och Skellefteå. Sträckan kommer att trafikeras tre gånger dagligen från Stockholm respektive Skellefteå med start 26 mars nästa år. Med Norwegians linjenätverk från Arlanda ger den nya linjen dessutom boende i norra Sverige möjlighet att enkelt resa vidare ut i världen. Linjen kommer att flygas med Norwegians Boeing 737-800.

”Den etablering som Norwegian nu genomför är oerhört viktig för Skellefteåregionens fortsatta tillväxt, bättre julklapp kunde vi inte ha fått. Med tanke på den expansion vi har i Skellefteåregionen och den stora mängd exportföretag som är i stort behov av god tillgänglighet är jag och många med mig mycket lyckliga idag,” säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.