Norwegian lanserar nya linjer från Tyskland

norwegian_long_haul_boeing_787_ln-lnd_23754442210
Norwegian Boeing 787.

Norwegians internationella expansion fortsätter med lansering av fem nya linjer från Düsseldorf och tre från Hannover.

I tisdags lanserade Norwegian åtta nya linjer mellan Tyskland och Spanien. Kommande sommarsäsong finns det närmare 170 000 stolar från Düsseldorf och över 50 000 stolar från Hannover kommer att finnas kommande sommarsäsong. Tyska resenärer kan därmed se fram emot direktflyg till Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca och Teneriffa.

”Som Europas mest folkrika nation är Tyskland en viktig marknad för Norwegian och vår fortsatta globala tillväxt. Vi ser fram emot att framöver få önska ännu fler tyskar välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian flyger sedan tidigare till och från Hamburg, München, Berlin och Köln i Tyskland.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.