BRA startar lördagsflygningar till och från Halmstad

dsc_3931-1
BRA ATR 72.

BRA ökar trafiken på linjen Halmstad-Bromma och sätter in lördagsflygningar från och med den 21 januari 2017.

Den 21 januari 2017 kan alla hallänningar enkelt ta sig till och från Stockholm på lördagar. BRA växlar då upp trafiken och sätter in flygningar på lördagar mellan Halmstad och Bromma flygplats. Det blir en avgång i varje riktning. Avgång från Bromma 09.00 och från Halmstad 10.30.

”Vi är glada att kunna tillmötesgå kundernas önskan om fler avgångar till och från Halmstad. Nu sätter vi in en lördagsavgång och knyter Halland ännu tätare till Stockholm och övriga Sverige. Tack vare att vi flyger till snabba och smidiga Bromma flygplats erbjuder vi kunderna en snabb och smidig access också till alla våra övriga destinationer”, säger Torbjörn Gregorioff, regionchef Halmstad/Ängelholm hos BRA.

Mellan 21 januari till 1 april kommer linjen att flygas med en SAAB 340 med plats för 34 passagerare som flygs av Nextjet. Därefter flygs linjen med ATR 72 med plats för 72 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.