easyJet börjar flyga Stockholm-London

easyjet_a319_g-ezin
easyJet Airbus A319.

easyJet fortsätter sin satsning på Stockholm Arlanda Airport med en direktlinje till London. Det är den tredje flyglinjen som easyJet öppnar inom loppet av ett år från Arlanda. Därmed flyger easyJet nu till fyra destinationer från Stockholm, London, Milano, Lyon och Genéve. Trafiken startar i mars 2017.

London är den största destinationen för privatresenärer från Arlanda och nu öppnar ytterligare en flyglinje till den mycket populära destinationen med det brittiska lågprisflygbolaget easyJet. Tidigare i år har easyJet annonserat de två destinationerna Milano och Lyon. London blir därmed den tredje destinationen från Arlanda som easyJet annonserar under 2016. Sammantaget flyger easyJet nu till fyra destinationer inräknat Genéve som är en destination sedan tidigare.

”Vi är mycket glada över att easyJet som är ett av Europas största flygbolag fortsätter att satsa på Stockholm. De har etablerat flera flyglinjer här på kort tid, och med denna linje till London erbjuds nu svenska resenärer allt fler destinationer från lågprisflygbolag på Arlanda”, säger Elizabeth Axtelius, direktör för Aviation Business på Swedavia.

easyJet kommer att flyga sträckan Stockholm – London Luton fyra dagar i veckan året runt med start 26 mars 2017. Flygplanstyp blir Airbus A319.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.