Ny sommarlinje från Gotland

20160321_130235
BRA ATR 72-600 på Visby flygplats.

Flygbolaget BRA startar en ny sommarlinje från Gotland nästa sommar. Mellan den 2 juli och 13 augusti kommer BRA att flyga direkt mellan Visby och Östersund. Därmed ges fler gotlänningar möjligheten att uppleva allt som Östersund med omnejd har att erbjuda under sommarmånaderna.

BRA startar en ny linje mellan Visby och Östersund. Linjen, som trafikeras mellan den 2 juli – 13 augusti binder därmed ihop Visby med ytterligare en norrländsk destination.

”Östersund med omnejd har ett fantastiskt sommarutbud som du knappt hittar någon annan stans i Sverige, alltifrån aktiviteter i bergen till festivaler såsom Storsjöyran. Dessutom ger vi jämtarna möjlighet att besöka vackra Gotland”, säger Sakarias Ronquist regionchef Gotland och Åre/Östersund hos BRA.

Linjen kommer att trafikeras med en avgång på onsdagar, fredagar och söndagar med en flygtid på 1h, 35 minuter. Linjen ska flygas med BRAs ATR 72 med plats för 72 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.