Norwegian.com bäst bland lågprisflygbolagen

Aicraft_Red Nose_April 2016
Norwegian Boeing 787 Dreamliner.

Norwegian har fått ytterligare ett internationellt pris – den här gången för webbplatsen Norwegian.com i kategorin ”World’s Leading Low-Cost Airline Website 2016” på World Travel Awards som arrangerades i helgen. Det här är det åttonde priset som Norwegian har fått hittills i år.

World Travel Awards delas ut till de bästa aktörerna i resebranschen och det är representanter från reseindustrin som röstar fram sina favoriter. Norwegian tilldelades tidigare i år priset ”Europas bästa lågprisbolag” av just World Travel Awards.

”Norwegian.com är vår absolut viktigaste försäljningskanal så det är viktigt för oss att det är så enkelt som möjligt för våra kunder att beställa resor online. Vi är därför väldigt glada över att få den här utmärkelsen. Nya, bekväma, mer miljövänliga flygplan, gratis WiFi och direktsänd TV på våra linjer inom Europa och nu dessutom en prisbelönt webbplats visar att modern teknik är viktigt”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian.com finns på fler än 10 olika språk och har varje år över 145 miljoner besökare från hela världen. Förra året beställdes över 7,7 miljoner flygbiljetter och resor via Norwegians webbplats.

Förutom två priser från World Travel Awards under 2016 har Norwegian tidigare i år även fått två av branschens mest prestigefyllda priser av erkända SkyTrax; ”Världens bästa lågprisbolag på långdistans” för andra året i rad och ”Europas bästa lågprisbolag” för fjärde året i rad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.