BRA ökar antalet avgångar i jul

se-mkb_atr_72_bra_vby_03
BRA ATR 72-600.

Jul- och nyårshelgerna är intensiva resdagar och i år har flygbolaget BRA ökat antalet avgångar med åtta procent jämfört med i fjol. 

Jul-och nyårshelgen är reseintensiva dagar då många reser till släkt och vänner. För att matcha fjolårets efterfrågan på flygresor har flygbolaget BRA i år ökat antalet flighter med åtta procent, det motsvarar över 5000 nya resemöjligheter under helgerna. Dessutom flyger BRA också på fler linjer än tidigare på själva julafton och nyårsafton så att också dem som är ute i sista minuten hinner fram till firandet.

”I år är det en ”arbetsgivarjul” med få röda dagar. Men det tycker vi inte ska hindra dem som trots begränsat antal lediga dagar vill fira jul med nära och kära runt om i Sverige. Redan i fjol såg vi ökat intresse för resor kring jul och nyår så i år har vi ökat antalet flighter med åtta procent”, säger Jonas Levin, marknadschef hos BRA.

Bokningsläget visar att fjolårets ökande intresse för resor under helgerna håller i sig. Det finns fortfarande finns lediga biljetter på de flesta sträckorna. De mest reseintensiva dagarna är 22 och 23 december samt mellandagarna. Även precis efter nyår märks en topp

”Att flyga innebär mer tid till för firande och mindre tid till transport i jul. Att vi också flyger på julafton gör kanske att vi räddar julen för några, och det känns mycket bra. Vi har fortfarande billiga flygbiljetter kvar och uppmanar den som funderar på att resa hem, eller bort, i jul att boka redan nu”, avslutar Jonas Levin.

BRA flyger julafton från Bromma till och från följande destinationer: Malmö, Ängelholm, Göteborg, Kalmar, Östersund, Ronneby, Sundsvall, Umeå och Visby.

På nyårsafton flyger BRA från Bromma till och från följande destinationer: Malmö, Ängelholm, Göteborg, Östersund, Umeå och Visby.

De populäraste resdagarna hos Sveriges inrikesresenärer i jul är: 22 december, 23 december, 26 december och 27 december.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.