Czech Airlines återvänder till Växjö & Linköping

atr_42-500_ok-jfk_ceske_aerolinie
Czech Airlines ATR 42-500.

Med start den 6 juli 2017 kommer det tjeckiska flygbolaget Czech Airlines tillbaka till Växjö Småland Airport och Linköping City Airport för att trafikera sträckan Växjö-Linköping-Prag fram till i slutet av augusti.

”Det är otroligt kul att vi får tillbaka Prag sommaren 2017. Med avresedagar på torsdag och söndag så har man chans till både långa och korta resor, något som uppskattas av de flesta. Det känns också roligt att vi kan erbjuda direktflyg till en så pass spännande storstad direkt från Småland Airport.” säger Ulf Axelsson VD Växjö Småland Airport.

Flygningarna kommer att fortsätta på torsdagar och söndagar med ATR 72 med plats för 72 passagerare. Tidtabellen möjliggör för  weekendresor i Prag.  I och med medlemskapet i alliansen SkyTeam går det även att boka genomgående biljetter från Växjö via Prag och vidare ut i världen med Czech Airlines.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.