BRA tecknar avtal med Atlas Copco

20160321_133044
BRA ATR 72-600.

Atlas Copco med dotterbolag väljer BRA som leverantör av inrikesresor under de närmsta åren. Detta skriver BRA i ett pressmeddelande.

”Vi har tecknat avtal med Atlas Copco med villkor som initialt sträcker sig till årsskiftet 2017/2018. Avtalet innebär specialanpassade rabatter för bolagens medarbetare men utöver det har vi också skräddarsytt erbjudanden för bolagens anställda då de reser tillsammans. Vi är mycket glada för att Atlas Copco AB valt att teckna avtal med oss och ser fram emot ett långsiktigt samarbete”, säger Lena-Maria Carlerup, Account Manager hos BRA.

Enligt BRA är det den stora tidsbesparingen som det innebär att flyga till och via Bromma flygplats en av anledningarna till att Atlas Copco valde BRA som samarbetspartner. Därutöver var hög punktlighet och ett effektivt hållbarhetsarbete viktiga komponenter. Atlas Copcos anställda kan nu se fram emot snabba och smidiga resor inom Sverige.

”Vi är glada att meddela att vi har tecknat avtal med BRA och ser fram emot ett samarbete där vi tillsammans tittar på hållbarhet och resmönster i branschen. Vi har valt BRA som leverantör då vi ser att de har en stark ställning på marknaden och läget att landa/flyga från Bromma är en viktig faktor för tidsbesparing för våra resenärer”, säger Anna-Karin Andersson, Travel Manager hos Atlas Copco.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.