Gratis flygresor med Ryanair

Ryanair - Boeing 737-800 - EI-EFV - Orio al Serio International
Ryanair Boeing 737-800.

På en konferens för flygbolag i London kom Ryanairs vd med ett uttalande som lär glädja flygresenär som vill resa till så låga priser som möjligt. ”Min vision är att erbjuda gratis flygresor med Ryanair inom fem till tio år”sade Michael O’Leary, rapporterar The Guardian.

Ryanair expanderar just nu sin flygplansflotta, och förväntas flyga 119 miljoner passagerare under hela 2016. För att göra gratis flyg möjligt är tanken att inkomsterna istället ska komma genom att dela försäljningsintäkter från shopping med flygplatserna, som ju oftast är mindre och måna om att locka till sig aktörer som Ryanair.

”Flighterna kommer vara fullsatta, och vi kan tjäna pengar genom att dela flygplatsernas intäkter från alla människor som rör sig där” säger O’Leary.

Detta förutsätter dock att det införs en lättnad på flygskatter främst inom Storbritannien, vilket det har diskuterats om i år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.