SAS & Apollo i rekordavtal omkring 1 miljard kronor

airbus_a319_sas_scandinavian_airlines_oy-kbt
SAS Airbus A319 kommer att fortsätta flyga Apollos resenärer även under 2017.

SAS och Apollo förlänger samarbetet kring charterflyg inom Europa. Avtalet, värt knappt 1 miljard kronor, gäller för sommaren 2017 och innebär att SAS flyger Apollos kunder från ett 20-tal orter i Sverige, Danmark och Norge till 30 destinationer i Europa.

Efter mer än 15 års samarbete väljer Apollo ännu en gång SAS som huvudpartner för majoriteten av charterflygningarna från Skandinavien under nästa sommarsäsong.

”Vi är glada över att vårt långa samarbete fortsätter och ser fram emot att välkomna Apollos kunder ombord. Förutom att vi just fått vår första av trettio nya Airbus A320neo, så påbörjar vi samtidigt en uppgradering av samtliga kabiner på kort- och medeldistans, och investerar i ett riktigt snabbt WiFi som börjar rullas ut från nästa sommar”, säger Annelie Nässén, global försäljningschef på SAS.

Tack vare SAS flexibla flygplansflotta är det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark. SAS blir Apollos största externa partner utanför Apollos egna flygbolag, Novair.

”Vi har haft ett långt och framgångsrikt samarbete med SAS och vet att de levererar en produkt med en bra punktlighet och hög kvalitet vilket är viktigt i vårt erbjudande till Apollos kunder. Vårt samarbete med SAS ger oss dessutom en stor flexibilitet som vi värdesätter högt”, säger Leif Vase Larsen, vd för Apollo Travel Group.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.