SAS kan komma att anställa utomlands

boeing_737-600_scandinavian_airlines_sas_ln-rpg_-_msn_28310_255_-_named_geirmund_viking_5470368055
SAS Boeing 737-600. FOTO: Pictaero.com

SAS har planer på en etablering av ett bolag utanför Skandinavien, för att anställa piloter och kabinpersonal och därigenom sänka produktionskostnaderna.

Detta skriver Rickard Gustafson, Vd,  till SAS anställda på bolagets intranät CHECK-IN.dk har tagit del av. Planerna på ett bolag sägs vara en del av en ”strategisk uppdatering” som SAS-ledningen planerar att presentera i samband med bokslutet den 13 december. Rickard Gustafsons meddelande på intranätet ska vara ett sätt att ”förbereda de anställda och på så sätt förebygga den personalfrustration som tidigare mindre förankrade strategiförändringar har gett upphov till”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.