Finnair flyger till ”World Expo 2017”

finnair_oh-lvk_airbus_a319-112_16430497006
Finnair Airbus A319.

Finnair kommer att flyga till ”World Expo 2017” i Astana i Kazakhstan nästa sommar. Det är första gången som Finnair flyger till Kazakhstan.

Ett tema på världsutställningen år 2017 är bland annat ”Framtidens energi”. Arrangörerna väntar flera miljoner besökare från hela världen. Linjen ger bra förbindelser speciellt för europeiska och nordamerikanska ”mässresenärer”.

Det blir två avgångar per vecka mellan Helsingfors och Astana under perioden 22 juni till den 11 augusti. Finnair flyger till Astana med Airbus A319 på fyra timmar och tio minuter från Helsingfors. Astana kommer att trafikeras två gånger i veckan på tisdagar och torsdagar med retur från Astana på onsdagar och fredagar. Finnair erbjuder förbindelser till linjen från Stockholm, Göteborg, Umeå, Västerås och Köpenhamn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.