TUI lanserar charterflyg till Punta Cana

tui_airlines_netherlands_ph-tfl_boeing_787-8_dreamliner_27860119234
TUI Boeing 787 Dreamliner.

TUI lanserar som enda researrangör i Sverige direktflyg till Punta Cana i Karibien. Bolaget kommer att flyga från tre städer i Skandinavien.

Nästa vinter kan svenska resenärer resa direkt till Punta Cana i Dominikanska Republiken. TUI:s program startar med en avgång i veckan från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn från och med december till april. Flygtiden på alla tre linjer är mellan tio och elva timmar.

”Punta Cana är ett nytt spännande resmål i det exotiska Karibien. Här omges man av vita stränder, vajande palmer och turkosblått vatten. Det idealiska klimatet och de intressanta sevärdheterna gör Punta Cana till en av våra mest spännande nyheter nästa år”, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI i Sverige.

TUI:s resor till Punta Cana släpps till försäljning den 15 december 2016 och ska flygas med Boeing 787 Dreamliner. Stockholm-Punta Cana ska flygas varannan torsdag mellan 21 december 2017 och 12 april 2018, linjen till Göteborg kommer flygas varannan måndag mellan 25 december 2017 och 2 april 2018. Slutligen kommer Köpenhamn-Punta Cana att flygas varannan fredag mellan 22 december 2017 och 30 mars 2018.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.