Lufthansa startar nya Europalinjer

lufthansa_d-aiba_airbus_a319-114_16269563070
Lufthansa Airbus A319.

Lufthansa har tillkännagivit att man från och med mars samt april nästa år kommer att starta nya linjer från bolagets två hubbar i Tyskland till flera nya destinationer i Europa.

Från München kommer Lufthansa att börja flyga till Nantes i Frankrike och spanska Santiago de Compostela. Till Nantes blir det fyra avgångar i veckan med en morgonavgång från München på fredagar och en eftermiddagsavgång på tisdagar, torsdagar och lördagar. München-Santiago de Compostela kommer att flygas en gång i veckan på söndagar.

Santiago de Compostela kommer också att börja flygas från Frankfurt med start i slutet av mars nästa år, dock blir det tre avgångar i veckan från Frankfurt. Lufthansa ska även börja flyga till Bordeaux i Frankrike med två avgångar i veckan med en eftermiddagsavgång från Frankfurt och en kvällsavgång från Bordeaux. Lufthansa startar även en ny inrikeslinje från Frankfurt till Heringsdorf i norra Tyskland med en avgång i veckan, på lördagar med start 15 april nästa år. Slutligen kommer Lufthansa att starta en nya flyglinje från Frankfurt till Shannon på Irland som ska flygas med en eftermiddagsavgång på lördagar.

Frankfurt-Heringsdorf kommer att flygas av Lufthansas dotterbolag Lufthansa Cityline med Bombardier CRJ 900. Övriga linjer kommer att flygas med Lufthansas egna Airbus A319/A320.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.