Norwegian utsett till Europas bästa lågprisbolag

737 - Wenche Foss
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian fortsätter att ligga i framkant när det gäller Europas bästa lågprisbolag och nu har man tagit hem titeln för fjärde året i rad.

Norwegian har för fjärde året i rad korats till “Europas bästa lågprisbolag” av AirlineRatings.com. Juryn prisar Norwegian för att utmana branschen genom att erbjuda passagerare en kvalitetsprodukt till ett lågt pris.

”Vi är väldigt glada för att för fjärde året i rad få det här erkännandet. Alla på Norwegian arbetar hårt varje dag för att se till att våra passagerare får en bra reseupplevelse och vi är tacksamma för att det arbete vi gör som företag uppskattas”, säger Norwegians VD Bjørn Kjos.

”Norwegian har revolutionerat lågprisbranschen med sin prisbelönta produkt. Andra flygbolag har försökt stoppa ert nytänkande och era låga priser; därför var det uppenbart att Norwegian skulle få det här erkännandet”, säger Geoffrey Thomas, chefredaktör på AirlineRatings.com.

I AirlineRatings.com undersökningar bedömer man nya innovationer, linjenätet, service och säkerheten hos flygbolagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.