Två nya linjer från Göteborg, Wien & Bergen

austrian_airlines_embraer_195
Austrian Airlines Embraer 195 kommer till Göteborg nästa år.

Wideröe har öppnat en ny linje till Bergen i Norge, och Austrian Airlines kommer att återvända till Göteborg efter fem års uppehåll. 

Den 5 november öppnade det norska flygbolaget Wideröe en ny flyglinje mellan Göteborg Landvetter Airport och Bergen. Med den nya linjen kan resenärerna flyga en gång per vecka, på lördagar, från Göteborg till Bergen och med retur på söndagar. Linjen flygs med Bombardier Dash 8 Q400.

Efter fem års uppehåll kommer Austrian Airlines nästa år tillbaka till Göteborg som då blir bolagets fjärde linje till Skandinavien. Från 2 juni nästa år kommer Austrian att flyga tre gånger i veckan mellan Wien och Göteborg med Embraer 195 som har plats för 120 passagerare. Det blir avgångar på måndagar, onsdagar och fredagar kl. 09.50 från Wien med ankomst till Göteborg 11.50. 40 minuter senare går Embraern tillbaka kl. 12.30 och landar i Wien 14.30.

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.