Stockholmarna får flygbuss till dörren

dtg_villa
Flygbussarna.

Nu lanserar Flygbussarna ett helt nytt resekoncept – Flygbussarna Door to Gate. Tjänsten, som bokas och betalas via en app, innebär att kunden blir hämtad direkt vid dörren – när som helst på dygnet. Resan till flygplatsen delas med högst två andra sällskap som plockas upp på vägen. 

Flygbussarna Door to Gate är det första i sitt slag i Norden och innebär ett bekvämt och prisvärt resande direkt från dörren till Arlanda. Eller omvänt, från Arlanda direkt till dörren. Bokning sker enkelt via Door to Gate-appen där kunden anger önskad flygplats, upphämtningsadress och flygavgång. Systemet räknar då ut lämplig upphämtningstid och känner av vilka andra upphämtningar som passar den aktuella körningen.

”Vi har sett behov av ett mer individanpassat resande och därför breddar vi nu vårt utbud med Flygbussarna Door to Gate. Tack vare ny digital teknik kan vi erbjuda resor som är både bekväma, prisvärda och mer miljövänliga än andra resor med bil som har få resenärer”, förklarar John Strand, vd på Flygbussarna.

 

Flygbussarna Door to Gate i Stockholm blir nu först ut i Norden med kollektiv busstrafik där både tidtabell och hållplats är flexibla.

”Vi startar i Stockholm med resor till Arlanda, men vår förhoppning och mål är att expandera till fler orter och flygplatser inom en snar framtid”, säger John Strand.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.