Transfer från Åre/Östersund för London-linjen

_dsc8346-2
Åre/Östersund Airport får direkttransfer till Vemdalen i samband med easyJets flygningar till London.

Under vintertidtabellen kommer easyJet trafikera London – Åre/Östersund på söndagar. För att hjälpa skidgästerna från England att ta sig vidare till slutdestinationen startas en prisvärd och bekväm flygtransfer mellan Östersunds flygplats och Vemdalen.

Tidtabellen för busstransfern anpassas efter easyJets ankomster och avgångar så att gästen kan dricka sitt morgonte i London och åka skidor i Vemdalen samma eftermiddag! Transfern är ett samarbete mellan Taxi Östersund, Flygtaxi, Swedavia, Destination Vemdalen och SkiStar.

”Det är verkligen spännande att vi fått en direktanslutning från London till Östersund, att vi nu kan hjälpa resenärerna från Östersund med den fortsatta resan till Vemdalen ökar tillgängligheten till våra vackra fjäll”, säger Marcus Ståhl Destination Vemdalen.

Tidtabellen är anpassad för easyJets flygtider men det är enligt Destination Vemdalen fritt fram för alla som vill att boka en plats på transfern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.