Finnair med nytt codeshare-avtal

vietnam_airlines_airbus_a350-941_vn-a886
Vietnam Airlines ,Airbus A350, blir nu samarbetspartner med Finnair.

Finnair fortsätter att utöka samarbete med olika flygbolag, främst inom oneWrold alliansen där bolaget själva är medlem. Nu är det klart med ett ytterligare avtal, denna gång med Vietnam Airlines.Codeshare-avtalet innebär att Finnairs flightnummer AY  kommer att sättas på Vietnam Airlines flygningar från Hanoi och Ho Chi Minh City till Bangkok och Singapore där Finnairs flygningar till Helsingfors ansluter.

Vietnam Airlines kommer att sätta sitt flightnummer VN på Finnairs flygningar från Helsingfors till London och Frankfurt dit Vietnam Airlines flyger.

Vi är glada att jobba tillsammans med Vietnam Airlines med detta nya codeshare-avtal och är vi är säkra på att resenärer från båda flygbolagen kommer att få fler fördelar än tidigare”, säger Philip Lewin,  Head of Partnerships & Alliances på Finnair.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.