West Atlantic utökar flygningarna för Royal Mail

se-mhi_23765223831
West Atlantic BAe ATP(F).

Det svenska fraktflygbolaget West Atlantic Group har säkrat ett kontrakt med den brittiska posten, Royal Mai, om att utöka kapaciteten på Royal Mails nätverk mellan 2017 och 2022.

Med start i januari 2017 kommer West Atlantic att flyga med nio Boeing 737F och tre BAe ATP(F) för den brittiska posten på flygningarna inom Storbritannien. West Atlantic Group består idag av två enheter, West Atlantic Sweden och Atlantic Airlines, där man delar upp flygplanen efter behov hos respektive enhet. West Atlantic Sweden flyger idag bland annat för Postnord och har sitt huvudkontor i Göteborg medan Atlantic Airlines bas ligger i brittiska Convetry.

West Atlantic Sweden har en flotta som består av tre Boeing 737F, tre Boeing 767, 33 BAe ATP(F) samt två Bombardier CRJ 200F, den brittiska delen Atlantic Airlines flyger med totalt elva Boeing 737F för bland annat TNT Express, Royal Mail, La Poste och DHL Express.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.