British Airways till Fort Lauderdale

ba_b777-200_g-ymmd_arp
British Airways Boeing 777-200ER.

British Airways öppnar en ny linje till Fort Lauderdale från London Gatwick. Det innebär att Norwegian får en tuff konkurrent på linjen till Florida.

Norwegian är idag ensamma om att flyga från London Gatwick till Fort Lauderdale, bolaget flyger tre gånger i veckan med Boeing 787-9 till semesterparadiset Florida. Men från 6 juli nästa år kommer konkurrens från British Airways som börjar agera för att försöka ta marknadsandelar från Norwegian.

British Airways kommer att flyga tre gånger i veckan året runt. Linjen ska flygas med Boeing 777-200 som har plats för 283 passagerare i en tre klass konfiguration med 40 säten i Club World (Business), 24 i World Traveller Plus och 219 säten i World Traveller klassen. Jämfört med Norwegians Boeing 787-9 har British Airways Boeing 777-200 60 säten färre än 787:an som har 344 säten.

British Airways linje till Fort Lauderdale är bolagets fjärde linje till Florida, där tre utgår från Gatwick och en från Heathrow. Från Heathrow flyger British Airways till Miami och från Gatwick flyger man till Orlando, Tampa samt den nya linjen till Fort Lauderdale.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.