Stort skånskt sug efter flygresor till fjällen

dsc_3860-1
BRA Avro RJ 100.

Det är stort sug efter flygresor till fjällen i vinter. Sportlovsveckan är i princip fullbokad och som ett svar på det höga bokningstrycket sätter BRA nu in extra avgångar på sträckan Malmö-Åre/Östersund.

Det blir en extra avgång från Malmö den 19 februari kl. 12.00. Från Östersund går en extra avgång den 26 februari kl. 16.50. Båda avgångarna går att kombinera med att resa via Bromma Flygplats och BRAs flyglinje Bromma-Åre/Östersund

”Det är fantastiskt kul att så många vill resa med vår direktlinje till Östersund/Åre i vinter. Sportlovsveckan blev snabbt fullbokad och därför är vi glada att lägga till ytterligare avgångar så att fler får möjligheten att resa snabbt och bekvämt till skidåkningen i vinter”, säger Pernilla Lyberg, regionchef Malmö hos BRA.

BRA:s direktlinje mellan Malmö och Åre/Östersund flygs mellan den 20 december-30 april.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.