WOW Air ökar på USA & Amsterdam/Paris

wow_air_tf-gma_airbus_a321-211wl_coming_in_from_reykjavik_bikf__frankfurt_eddf
WOW Air Airbus A321.

Det isländska flygbolaget WOW Air som idag flyger till Stockholm och Köpenhamn i Skandinavien, utökar sina flygningar på linjer till USAs västkust samt Amsterdam och Paris i Europa.

WOW Air flyger till San Francisco och Los Angels på den amerikanska västkusten från Reykjavik, fem respektive fyra avgångar i veckan under vinterprogrammet 2016/2017, men nu utökar bolaget sina flygningar till en daglig avgång till både San Francisco och Los Angeles från och med 26 mars nästa år. WOW Airs destinationer i USA har bra bytesmöjligheter på Island om man reser från bolagets Europa-linjer, bland annat Stockholm och Köpenhamn. WOW Air flyger också till Baltimore-Washington DC och Boston i USA, och ska börja flyga till Miami under våren nästa år och New York EWR 25 november i år. WOW Air flyger både med Airbus A321 och Airbus A330 till USA.

På WOW Airs Europa-linjer kommer bolaget från 26 mars nästa år att utöka till två dagliga flygningar på linjerna Reykjavik-Amsterdam och Reykjavik-Paris. Linjerna flygs idag med en daglig avgång med Airbus A320/A321 och Airbus A330-300, men från 26 mars kommer linjerna enbart att flygas med A320 med plats för 180 passagerare. Det blir en morgon- och eftermiddags avgång från Reykjavik samt en lunch- och en kvällsavgång från Amsterdam och Paris.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.