Större charterutbud från Skellefteå 2017

7cbgokpvzpayks22ccedrg
Skellefteå Airport.

Direktcharter från Skellefteå fortsätter att växa i popularitet och nu meddelar Detur att de till våren 2017 utökar sitt utbud med en ny destination,Rhodos.

”Vi är jätteglada över att kunna fortsätta vår Greklandssatsning vid Skellefteå Airport. Rhodos är Deturs stora nyhet för 2017 och det känns helt rätt att kunna erbjuda våra trogna resenärer vår senaste destination”, säger Åsa Wirseen på Detur.

Rhodos ingår i Deturs satsning på Grekland och innebär att bolaget nu erbjuder direktflyg till Grekland både vår och höst. Under våren, med start den 4 maj blir det sju avgångar till nyheten Rhodos. Detur växlar sedan destination till Kreta på hösten med start den 4 september.

”Skellefteå Airport ska vara det självklara valet att starta sin semester från och med Deturs satsning på Rhodos kan vi nu erbjuda våra resenärer ett ännu bredare charterutbud”, säger Robert Lindberg, VD på Skellefteå Airport.

Detur flyger till Rhodos, Kreta och Turkiet från Skellefteå Airport under 2017. Aegean Airlines kommer att trafikera den nya linjen till Rhodos med Airbus A320.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.