SAS och United expanderar codeshare-samarbete

united_airlines_boeing_737-800_n12216lax10-10-2011_622ge_6414422745
United Airlines Boeing 737-800.

Med anledning av SAS nya linjer till Boston och Miami från Skandinavien har SAS nu utökat codeshare samarbete med United Airlines.

Det handlar om tre linjer från Boston och en från Miami till United Airlines hubbar och större destinationer. Från Boston kommer SAS sätta sin SK-kod på United flygningar till Cleveland, Denver och Houston som är en av Uniteds största hubb.

Från Miami kommer SAS sätta sin SK-kod på Uniteds flygningar till Houston. Codeshare samarbete innebär att SAS resenärer kan resa vidare med United Airlines från Boston och Miami till resten av USA, direkt eller via någon av Uniteds hubbar.

SAS flyger idag dagligen från Köpenhamn till Boston och tre gånger i veckan till Miami. Bolaget flyger också fyra gånger i veckan från Oslo till Miami med Airbus A330-300. Linjen till Boston flygs av Privatair med Boeing 737-700.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.