Staten flyger med Norwegian i Sverige

13273064524_9a3ee2978b_b
Norwegian Boeing 737-800.

Svenska staten förlänger avtalet med Norwegian som får fortsatt förtroende att flyga statligt anställda ytterligare ett år. De linjer som ingår i avtalet är till och från Stockholm Arlanda, Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå och Visby.

Det är den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet som har gjort upphandlingen och det förlängda avtalet gäller framför allt statliga myndigheter under regeringen, men även andra statligt upphandlade myndigheter. Det förlängda avtalet träder i kraft första december i år och gäller till och med 30 november 2017.

”Vi är mycket glada över att vi än en gång får fortsatt förtroende att flyga statligt anställda. Att avtalet förlängs ytterligare ett år ser vi som en bekräftelse på att prisvärda, flexibla biljetter i moderna flygplan i kombination med en bra tidtabell uppskattas”, säger Petteri Olsen, försäljningschef på Norwegian.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.