Primera börjar flyga till Rom & Milano

primera_air_nordic_yl-psc_boeing_737-86n_19582942952_2
Primera Air Boeing 737-800.

Primera Air börjar under våren nästa år att flyga till Rom och Milano från Stockholm/Arlanda. Det blir reguljära flyglinjer som ska flygas av bolagets Boeing 737-800.

Linjen Arlanda – Milano trafikeras från 17 maj. Det blir tre avgångar i veckan med Boeing 737-800. Flygplats i Milano blir den större och internationella Malpensa flygplatsen jämfört med Linate-flygplatsen. Till Rom börjar man flyga 18 maj med tre avgångar i veckan.

Dock får Primera tuff konkurrens på båda linjerna, då SAS redan idag flyga till Milano samt att easyJet börjar flyga mellan Stockholm och Milano i slutet av mars nästa år. Stockholm-Rom flygas av SAS, Norwegian och Ethiopian Airlines med Boeing 787.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.