Se SAS nya linjer för 2017 här!

csm_a320neo_sas_vr_64b247e07a
SAS Airbus A320neo.

SAS fortsätter att utöka sitt utbud till och från Skandinavien. När sommarprogrammet 2017 startar öppnar bolaget nya helårsrutter från Stockholm till München och Krakow. Dessutom ökar SAS antalet avgångar, säten och rutter till populära semesterdestinationer i Europa. 

Totalt utökar SAS sitt utbud med över 330 000 säten från Skandinavien till Kroatien, Portugal och Spanien och öppnar fem nya rutter från Sverige av totalt 15 nya rutter från Skandinavien.

Under gårdagen öppnade biljettförsäljningen till SAS sommartrafikprogram 2017, som gradvis träder i kraft från slutet av mars. I sommarprogrammet introducerar SAS två nya helårsrutter till europeiska destinationer som är populära bland både affärs- och semesterresenärer från Skandinavien. Det handlar om nya helårsrutter från Stockholm till München och Krakow.

”SAS har fler destinationer och avgångar än något annat skandinaviskt flygbolag och vi fortsätter hela tiden att förbättra utbudet till våra kunder. Det gör vi bland annat genom att öppna nya rutter, erbjuda helt nya kabiner, fast track, lounger och snart får vi vår första nya Airbus A320neo”, säger Rickard Gustafson, koncernchef på SAS.

I tillägg till de nya helårsrutterna ökar SAS antalet avgångar till centrala destinationer i Sydeuropa under högsäsongen. Det innebär att SAS i sitt sommarprogram sätter in 330 000 extra säten och 1800 fler avgångar till Kroatien, Spanien och Portugal från Skandinavien. Man ökar bland annat antalet avgångar på rutterna från Göteborg och Stockholm till Barcelona, Malaga och Palma.

Dessutom öppnar SAS tre nya rutter från Sverige till populära semesterdestinationer i Sydeuropa under sommarens högsäsong. SAS kunder kan se fram emot nya sommarrutter från Stockholm till Lissabon, Shannon och Pristina. Samtidigt ökar SAS antalet avgångar på inrikesmarknaden från bland annat Stockholm till Göteborg och Malmö samt till en rad affärsdestinationer i Europa som Helsingfors, Milano och Amsterdam.

Helårsrutter från Sverige:

Stockholm-München: första avgången 26 mars, alla dagar utom fredag
Stockholm-Krakow: första avgången 26 mars, avgång torsdag och söndag

Sommarrutter från Sverige:
Stockholm-Lissabon: 25 juni – 6 augusti 2017, avgång torsdag och söndag
Stockholm-Shannon: 1 augusti – 7 oktober 2017, avgång tisdag och lördag
Stockholm-Pristina: 1 augusti – 26 augusti 2017, 8 ToR-avgångar på utvalda datum

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.