Fler avgångar till Kroatien från Jämtland

xptkt4aejffeaypo5xp5
Åre/Östersund Airport.

Nästa sommar kommer resenärer för första gången att kunna åka charter under juli månad från Åre Östersund Airport. Kroatienspecialisten utökar chartern genom att sätta in nya turer till Split i Kroatien under juli 2017.

Det görs en storsatsning på Kroatien på Åre/Östersund Airport från och med nästa sommar. Det är Kroatienspecialisten, som idag flyger mellan Östersund och Split i maj och september, som kommer att utöka charterflygningarna nästa sommar även under perioden 1, 8 och 15 juli.

På Åre Östersund Airport är man mycket nöjda med det utökade charterprogrammet från Jämtland.

”Vi är jätteglada över utökningen av kapaciteten och de nya resmöjligheterna vi nu kan erbjuda våra resenärer. Jämtlänningarna gillar att kunna resa med charter direkt ifrån sin egen flygplats och nu har vi fått chansen att öka charterutbudet. Vi ser fram emot att kunna erbjuda fler avgångar nästa sommar”, säger Susanne Norman, flygplatschef på Åre Östersund Airport.

Trots att efterfrågan är stor så har ingen researrangör tidigare kunnat erbjuda utgående chartertrafik i juli. Men från och med nästa sommar kan alltså semesterfirarna åka direktcharter under högsommarperioden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.