Icelandair till Philadelphia & Tampa Bay

tf-isy_icelandair_boeing_757-223_27790780284
Icelandair Boeing 757-200.

Icelandair meddelade under onsdagen ytterligare en expansion av sitt nätverk med två nya destinationer, en året runt service till Tampa i Florida och säsongstrafik till Philadelphia i Pennsylvania. 

Flighter startar 30 maj 2017 till Philadelphia med fyra avgångar i veckan – på onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. Tampa börjar trafikeras 6 september 2017 med två flygningar i veckan på måndagar och torsdagar. Linjerna ska flygas med Boeing 757-200.

”Tampa och Philadelphia kommer att ytterligare stärka Icelandairs närvaro i östra delen av USA genom att bättre förse våra passagerare med snabbare restider till fler än 25 destinationer i Europa. Residenter av Florida och Philadelphia kommer nu att ha ett uppfriskande alternativ när de reser till Island och vidare, samtidigt som islänningar och européer kommer att ha direkt tillgång till soliga stränder och många attraktioner i Tampa Bay-området samt till den historiska staden Philadelphia, USA:s femte största stad. Detta är ett spännande och viktigt ögonblick för Icelandair och vi ser fram emot att välkomna både Philadelphia och Tampa Bay ombord i 2017 ”, säger Birkir Holm Gudnason, VD för Icelandair.

Med onsdagens tillkännagivande av Tampa Bay och Philadelphia kommer Icelandair nu erbjuda service till 18 nordamerikanska gateways från Skandinavien.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.