BRA startar ny ”linje”

buss-2

Den 3 oktober var det premiär för en ny busslinje i Stockholm. Det är BRA, på uppdrag av företag i Arenastaden, som startar linjen mellan Bromma Flygplats och Arenastaden i Solna. Sträckan kommer att trafikeras av två fabriksnya helt eldrivna bussar.

Sträckan från Bromma Flygplats till Arenastaden tar cirka 15-20 minuter. Bussen går direkt till Arenastaden där den har två stopp

”Vi har många kunder som flyger med oss och som ska ta sig till olika företag i Arenastaden. För dem har det varit krångligt att transportera sig från flygplatsen och kollektivtrafiken har inte alltid räckt till. Vi är glada att kunna hjälpa dem genom att starta en busslinje som innebär att alla som ska mellan Arenastaden och Bromma flygplats inte bara kan ta sig fram enkelt, utan även helt utan utsläpp”, säger Mikael Apelgard, Försäljnings-och marknadschef hos BRA.

Bussens avgångstider är anpassade efter flygtiderna på Bromma och i högtrafik körs sträckan med 20-minuters intervall. Vem som helst kan resa med BRA elbuss och det går att betala med alla vanligt förekommande kredit-eller betalkort.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.