BRA slår rekord på Ängelholm-Bromma

dsc_3931-1
BRA flyger just nu med ATR 72 från Ängelholm, men nu kan det bli större flygplan.

Aldrig tidigare har så många flugit på BRA:s och tidigare Kullaflygs linje mellan Ängelholm och Bromma än i september i år då nästan 20 000 personer reste på linjen. Det är nytt rekord för en enskild månad. Nu ser BRA över kapaciteten och funderar på att utöka tidtabellen på sträckan.

”Vi är glada och stolta att så många valt att resa med oss under september. Det betyder att allt fler upptäckt snabbheten och smidigheten som BRA kan erbjuda med frekventa avgångar, snabbhet och smidighet i varje led samt en hög personlig servicenivå. Vi vill göra Sverige närmare och att knyta ihop Nordvästskåne med Stockholm och övriga Sverige är en viktig del i det”, säger Torbjörn Gregorioff, Regionchef Ängelholm/Halmstad hos BRA.

BRA ser nu över kapaciteten på sträckan för att eventuellt kunna sätta in större flygplan. Det pågår också arbete med att se över tidtabellen och förutsättningarna att kunna lägga till fler avgångar för att möta den ökade efterfrågan på linjen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.