Air Baltic återvänder till Göteborg

1280px-air_baltic_q400_yl-bax
Air Baltic Bombardier Dash 8 Q400.

Det lettiska flygbolaget Air Baltic återvänder efter drygt ett års uppehåll på linjen Riga-Göteborg. Air Baltic kommer dessutom starta sju andra nya linjer under 2017, bland annat två linjer från Vilnius.

Riga-Göteborg kommer att flygas sex gånger i veckan, alla dagar i veckan förutom lördagar, med Bombardier Dash 8 Q400 med plats för 76 passagerare. Första avgången blir den 1 juni 2017 och beräknad flygtid är 1 timme och 45 minuter. Det blir en lunch-avgång både från Göteborg och Riga.

Förutom linjen till Göteborg börjar Air Baltic även flyga till Catania, Aberdeen, Genéve, Stavanger och Tammerfors i Finland från Riga under sommaren 2017. Linjerna till Catania, Aberdeen, Genéve kommer att flygas med Boeing 737 och Stavanger och Tammerfors-linjerna ska flygas med Dash 8 Q400. Två nya linjer kommer även att startas från den litauiska huvudstaden Vilnius till München och Paris. Flygplanstyp för de linjerna blir Boeing 737.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.