Svenska staten flyger vidare med Air France-KLM

capture-decran-2015-01-20-a-23-09-27
Air France-KLM.

Kammarkollegiet som förhandlar för svenska staten värderade högt att Air France och KLM kan erbjuda avresor från Göteborg, Linköping, Stockholm och Köpenhamn. I avtalet ingår alla statliga myndigheter, högskolor och universitet som flyger utrikes. Avtalet omfattar totalt 85 destinationer för Air France, KLM och Delta Air Lines.

Europa och Nordamerika står för flest destinationer, men avtalet inkluderar även destinationer i Asien, Afrika, Sydamerika och Mellanöstern.

”Vi är stolta över att svenska staten väljer att utöka sitt avtal med oss och att de uppskattar vår produkt. Vi vet hur viktigt det är med en kombination av punktlighet, många avgångar, smidiga byten och moderna flygplan”, säger Paul Terstegge, General Manager på Air France och KLM i Norden.

Avtalet börjar gälla idag den första oktober 2016 och gäller i 24 månader med möjlig förlängning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.