Transavia öppnar två linjer till Stockholm

20312692822_0a48437447_b
Transavia Boeing 737-800.

Det nederländska lågkostnadsbolaget Transavia etablerar sig på Stockholm Arlanda Airport. Från och med nästa sommar öppnar bolaget åretruntlinjer sju gånger i veckan till München och Eindhoven.

Allt fler lågkostnadsbolag väljer att etablera verksamhet till och från Stockholm och Arlanda. Nu kommer nederländska Transavia med sju avgångar i veckan till tyska München (tre gånger/vecka) och nederländska Eindhoven (fyra gånger/vecka).

”Vi är väldigt glada över att Transavia har valt Stockholm-Arlanda för sina nya linjer. Den senaste tiden har vi sett en stadig volymtillväxt mellan Stockholm och den holländska marknaden. Eindhoven är en viktig destination för många företag i Stockholmsområdet, samt en väldigt trevlig stad för privatresenärer – ett fantastiskt alternativ i Nederländerna till Amsterdam. Vi har också sett växande efterfrågan till München de senaste åren och är därför mycket nöjda över att kunna erbjuda våra passagerare ett riktigt bra lågkostnadsalternativ till Tysklands tredje största stad”, säger Elizabeth Axtelius, direktör för Swedavia Aviation Business.

Premiärturen till München sker den 26 mars 2017 och till Eindhoven den 3 april. Transavia är en del av Air France KLM-Group och erbjuder både charter- och reguljärtrafik till sommar- och vinterdestinationer i Europa. Transavia har nästan 70 Boeing 737-800 i flottan.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.