Rekordaugusti för BRA i Kalmar

se-mkb_atr_72_bra_vby
BRA ATR 72-600.

Flygbolaget BRA, där tidigare Kalmarflyg ingår trafikerar bland annat rutten Kalmar- Stockholm Bromma Airport. BRA har sedan lanseringen den 29 februari stadigt ökat sina markandsandelar och i augusti ökade marknadsandelarna på sträckan Kalmar-Bromma med 7 procent.

”Det är en rekordökning vi ser i augusti i år. Vi är givetvis jätteglada att allt fler upptäcker fördelarna med BRA och Bromma Flygplats. Snabbheten och bekvämligheten gör Bromma till en perfekt flygplats för den som vill spara tid på sin resa, vilket allt fler ju upptäckt”, säger Anna Soltorp, regionchef Sydost (Kalmar, Ronneby, Växjö) hos BRA.

I december 2016 sätter BRA dessutom in ett fabriksnytt ATR 72-600 flygplan på sträckan Kalmar- Stockholm Bromma med plats för 72 passagerare. Idag hyr BRA in det litauiska flygbolaget DOT LT som flyger med ATR 42-500 mellan Kalmar och Stockholm Bromma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.