Ny Ryanair-linje från Göteborg

Ryanair - Boeing 737-800 - EI-DWM - Orio al Serio International
Ryanair Boeing 737-800.

Efter neddragningar på Landvetter kommer nu Ryanair med en ny linje till flygplatsen. Från mars 2017 kommer Ryanair att flyga direkt från Göteborg Landvetter Airport till den grekiska storstaden Thessaloniki. 

”Thessaloniki är en ny destination från Landvetter, och efterfrågan på resor till den grekiska staden har tredubblats sedan början på 2014.Vi är självklart väldigt glada över att utbudet av sommardestinationer nu blir ännu större för våra resenärer. Det är också ett glädjande besked att Ryanair fortsätter att satsa på vår region med en elfte destination från Landvetter”, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Besökare till Greklands näst största stad kommer att få uppleva såväl bysantiska kyrkor som modern arkitektur, shopping och strandliv. Ryanair kommer att flyga två gånger i veckan, måndagar och torsdagar, till Thessaloniki från Landvetter med start den 27 mars 2017. Flygplanstyp blir Boeing 737-800.

Även Köpenhamn får en ny linje till Thessaloniki med Ryanair som ska flygas på onsdagar och lördagar från 29 mars nästa år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.