Svenska staten ger Norwegian fortsatt förtroende

norwegian_ei-fhk_boeing_737-8jp_22031877479
Norwegian Boeing 737-800.

Svenska staten har gett Norwegian fortsatt förtroende på utrikes flygresor. Avtalet innebär att Norwegian fortsätter att flyga statligt anställda på resor inom Europa och för första gången även till USA.

Det är den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet som har gjort upphandlingen och avtalet gäller framför allt statliga myndigheter under regeringen, men även andra statligt upphandlade myndigheter. Avtalet gäller till och med 1 oktober 2018 med möjlighet till förlängning på ytterligare två år. Avtalet innebär resor inom Europa samt till destinationer i USA.

I USA gäller det direktflyg mellan Stockholm och New York, Oakland/San Francisco och Los Angeles samt mellan Köpenhamn och New York. Inom Europa gäller det bland annat linjer mellan Stockholm och Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och London. Totalt kommer Norwegian att flyga statligt anställda på 37 destinationer runt om i Europa och till USA.

”Vi är mycket glada och stolta över att vi får fortsatt och utvidgat förtroende att flyga statligt anställda. Att vi nu får flyga statligt anställda både inom Europa och till USA ser vi som en bekräftelse på att våra prisvärda, flexibla biljetter i moderna flygplan med hög komfort uppskattas”, säger Petteri Olsen, försäljningschef på Norwegian.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.