Monarch Airlines till Stockholm/Arlanda

airbus_a320-214_g-mrjk_monarch_12192122346
Monarch Airlines kommer till Arlanda under nästa år. Airbus A320.

Det brittiska lågkostnadsbolaget Monarch Airlines etablerar sig på Stockholm Arlanda Airport med tre nya linjer till Storbritannien.

Redan den 28 april 2017 blir det premiär från Stockholm Arlanda för brittiska Monarch Airlines tre nya linjer till Manchester, Birmingham och London-Luton. Samtliga tre linjer kommer att trafikeras på helårsbasis. Manchester och Birmingham kommer att flygas till tre gånger i veckan, medan Luton-linjen trafikeras med två avgångar per vecka. Birmingham och Luton är helt nya destinationer från Arlanda.

”Efterfrågan från Stockholm till Storbritannien har ökat markant de senaste åren. De nya linjerna med Monarch Airlines gör landet ännu mer tillgängligt för svenskarna. Tidtabellerna för de tre linjerna är perfekta för att upptäcka de brittiska destinationerna exempelvis över en långhelg. En direktlinje till London Luton ger inte bara möjligheten att ta sig till London på ett enkelt sätt, utan också snabbare tillgång till närliggande städer som Cambridge och Oxford”, säger Elizabeth Axtelius, direktör för Aviation Business på Swedavia.

För intresserade svenska fotbollsfans blir direktlinjen till Manchester riktigt intressant. I Manchester United spelar numera Zlatan Ibrahimovic och kampen med lokalkonkurrenten Manchester City är spännande. Monarch Airlines är ett starkt och väletablerat varumärke i Storbritannien, och förhoppningen är att de nya linjerna lockar ett stort antal nya brittiska turister i Stockholm nästa sommar.

”Monarch är mycket glada över att för första gången börja trafik till Sverige, med tre helt nya linjer. Under de senaste åren har vi utökat vårt nätverk och börjat flyga till ett antal nya städer som är idealiska för kortsemestrar och city breaks. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder möjlighet att besöka den vackra staden Stockholm och att välkomna besökare från Sverige till London, Birmingham och Manchester”, säger Ian Chambers, tf Chief Commercial Officer på Monarch Airlines

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.