Tre nya Europalinjer med American

american_airlines_boeing_777-200er_n781an_photo_297_13836950274
American Airlines Boeing 777-200ER.

American Airlines öppnar nästa sommar tre nya linjer till Europa från USA. Men samtidigt stänger man fyra andra europeiska linjer.

De nya linjerna kommer att gå till Amsterdam, Barcelona och Rom från Dallas och Chicago. Enligt Airlineroute.net kommer American Airlines att från 5 maj flyga dagligen mellan Dallas och Amsterdam med Boeing 767-300ER. Barcelonas flygplats får också en ny linje 5 maj, men den går till Chicago. Det blir också en daglig avgång till Barcelona och linjen ska flygas med Boeing 787-8 Dreamliner som har plats för 226 passagerare.

Dessutom blir det en daglig avgång mellan Dallas och Rom som ska flygas med Boeing 777-200ER i en ”fyrklasskonfiguration” som består av First, Business, Economy Extra samt Economy Class.

Samtidigt som American Airlines öppnar nya linjer försvinner gamla. Totalt fyra linjer till Europa försvinner och det handlar om sommarlinjer som inte kommer att flygas under 2017. Det handlar om linjerna Chicago-Düsseldorf, Birmingham-New York och Philadelphia-Bryssel samt Zürich.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.