Attraktiva priser till Asien med Singapore Airlines

singapore_airlines_boeing_777-300er_9v-swihkg31-07-2011_614hb_6053155960
Singapore Airlines Boeing 777-300ER.

Dags att boka vintersemestern? Vill du ha högklassigt flyg och service? Singapore Airlines erbjuder nu extra billiga resor till Asien, Australien och Nya Zeeland

Under hela september erbjuder Singapore Airlines extra attraktiva biljettpriser till Sydostasien, Australien och Nya Zeeland med lanseringen av ”The Great Singapore Airlines Getaway”. Med andra ord: nu är det dags att göra slag i saken om du vill ha exotiska solsemestrar, härlig kultur, vandring på vulkaner eller äventyr i regnskogen.

Vackra sandstränder i Indonesien och Thailand, storstadspuls i Singapore, en australisk vår i Sydney eller orangutanger i den indonesiska regnskogen. Möjligheterna är många och nu kan din drömresa gå i uppfyllelse tack vare ytterst gynnsamma biljettpriser hos Singapore Airlines. Under hela september erbjuder företaget ”The Great Singapore Airlines Getaway”.

”Med kampanjen gör vi det möjligt för alla att få exklusiva upplevelser till ett mycket attraktivt pris”,säger Allan Hoffery, nordisk Sales & Communication Manager hos Singapore Airlines.

Från Skandinavien går det att flyga med Singapore Airlines från Köpenhamn med Boeing 777-200. Singapore Airlines flyger också bland annat till Frankfurt och München som erbjuder bra transferflyg från Sverige.

Läs mer om kampanjen ”The Great Singapore Airlines Getaway” här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.