Norwegian ökar på inrikes i Spanien

LN-NGE_Norwegian_Air_Shuttle_Boeing_737-8JP(WL)_takeoff_from_Polderbaan,_Schiphol_(AMS_-_EHAM)_at_sunset,_pic1
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian kommer under vintertidtabellen att öka antalet flygningar på inrikeslinjer i Spanien. Det handlar om bolagets linjer från Barcelona.

Från 30 oktober kommer Norwegian att sätta in fler avgångar mellan Barcelona och Bilbao, Palma de Mallorca och Teneriffa. Till Bilbao ökas antalet avgångar från nuvarande sju avgångar i veckan till 19 avgångar i veckan.

Barcelona-Palma de Mallorca kommer att utökas från 13 till 24 avgångar i veckan. Det blir upp till fyra avgångar med Norwegian på linjen som flygs med Boeing 737-800. Linjen till Teneriffa utökas med en extra avgång per vecka. Det innebär att linjen kommer att trafikeras med en daglig avgång.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.