BRA växlar upp i Malmö

dsc_3860
BRA Avro RJ 100 som flyger mellan Stockholm och Malmö.

Den 22 september lägger BRA till ytterligare en avgång till sin populära malmölinje. Därmed växlar BRA upp till hela 17 avgångar om dagen till Stockholm/Bromma. Fler passagerare på befintliga avgångar är en av anledningarna till ökningen

”Nu gör vi en bra tidtabell ännu bättre. Genom att öka trafiken och sätta in en extra avgång blir vi ännu attraktivare för dem som reser till och från Stockholm. Med upp till 17 avgångar om dagen till och från Stockholm/Bromma ökar vi flexibiliteten i resandet ytterligare, något vi vet att våra resenärer uppskattar. Jag ser fram emot att kunna erbjuda regionen ännu tätare förbindelser till Stockholm”, säger Pernilla Lyberg, regionchef Malmö hos BRA.

Totalt har cirka 4000 fler passagerare flugit med BRA mellan Malmö och Stockholm januari-augusti i år än vid samma period i fjol. Ökningen ser ut att fortsätta och att lägga till ytterligare en avgång gör att BRA kan möta en ökad efterfrågan på linjen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.