Norwegian får ännu ett internationellt pris

Norwegian_(Henrik_Wergeland_livery),_LN-NOE,_Boeing_737-8Q8_(16270712027)
Norwegian Boeing 737-800.

För andra året i rad har Norwegian korats till Europas bästa lågprisbolag under World Travel Awards.
Utmärkelsen är det sjätte priset som Norwegian har tagit emot hittills i år. World Travel Awards delas ut till de bästa aktörerna inom reseindustrin och det är representanter från branschen som röstar fram sina favoriter.

”Den här utmärkelsen betyder mycket för oss, inte bara för Norwegian som flygbolag utan även för våra engagerade och dedikerade medarbetare som varje dag, året runt jobbar för att våra kunder ska ha en fin upplevelse, både före, under och efter resan. Utmärkelsen visar att nya plan, bra service och låga priser uppskattas stort”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian konkurrerade med flygbolag som Aer Lingus, Air Berlin, EasyJet, Monarch, Ryanair och Vueling i kategorin ”Europas bästa lågprisbolag”.

Under 2016 har Norwegian tidigare vunnit Två SkyTrax Awards i kategorierna Europas bästa lågprisbolag och Världens bästa lågprisbolag på långlinjer, lojalitetsprogrammet Norwegian Reward utsågs till Bästa nykomling av Freddie Awards, Bästa flygbolag i Europa och Bästa inrikes flygbolag i Norge av Grand Travel Awards

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.