Flygbuss till Linköping City Airport

SONY DSC
Linköping City Airport får nu en flygbuss.

Från den 19 september får Linköping City Airport en efterlängtad flygbuss. Flygbussen kommer att passa till alla avgångar från flygplatsen.

Flygbussen startar på Mjölby Fjärrbussterminal och gör sedan stopp på Scandic Linköping Väst, Mjärdevi Science Park, Stora Torget, Fjärrbussterminalen och Scandic Linköping City samt slutdestination Linköping City Airport. Samtliga avgångar och ankomster kommer trafikeras alla dagar i veckan.

”Vi upptäckte ett glapp i kollektivtrafiken gällande transport till och från vår regionala flygplats och givetvis nappade vi på idén om en flygbuss. Med en växande resandefaktor finns potentialen att det här kommer bli en bra linje”, säger Hans-Erik Haag, VD Blåklintsbuss AB.

”Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda en flygbuss till vår flygplats. Det är ett vanligt förekommande önskemål från våra resenärer som vi nu kan tillfredsställa.” säger Camilla Lejon, VD Linköping City Airport

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.