Finnair stärker samarbetet med BRA

DSC_3931
BRA utökar samarbetet med Finnair.

I går startade Finnair i samarbete med BRA linjen Umeå-Helsingfors som ska flygas fem gånger i veckan och från 5 september kommer Finnair ännu närmare BRA när bolagen inleder ett code share samarbete.

Finnair kommer att sätta sin AY kod på BRAs linjer från Stockholm/Bromma till Trollhättan, Visby, Kalmar, Ronneby, Ängelholm/Helsingborg, Växjö, Sundsvall, Halmstad och Åre/Östersund. Detta innebär att resenärer kan boka en resa med Finnair från alla BRAs destinationer som går via Bromma till Finnairs linjer från Helsingfors.

Det är främst resandet till Asien som ska underlättas genom code share samarbetet. Finnair flyger idag till 17 destinationer i Asien, tre i Nordamerika och nästa 70 destinationer i Europa. Alla dessa destinationer blir nu möjliga att boka om reser med BRA.

”Vi ser mycket fram emot samarbetet med BRA som kommer att erbjuda nya anslutningar till och från Sverige, som är en viktigt marknad för oss”, säger Juha Järvinen  Chief Commercial Officer på Finnair.

Tidigare i år introducerade Finnair och BRA ett samarbete mellan bolagens bonusprogram och från i går (1 september) har BRA börjat flyga för Finnair på linjen Umeå-Helsingfors.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.