Primera Air introducerar nya destinationer

Primera_Boeing_737-800_(2620911287)_(2)
Primera Air Boeing 737-800.

Det danska flygbolaget Primer Air kommer att börja flyga fem nya charterlinjer under sommaren 2017. Det är främst nya linjer från Billund i Danmark, och från Sverige blir det inga nya linjer under nästa sommar. 

Billund får alltså flest nya linjer och det är till Alicante, Funchal, Kalamata och Lissabon som de kommer att gå. Linjen till Alicante kommer att flygas två gånger i veckan medan övriga destinationer kommer att flygas en gång i veckan. Flygplanstyp för alla linjer är planerad till Boeing 737-800. Den 20 april börjar Funchal och Lissabon att trafikeras, Alicante och Kalamata börjar flygas 7 respektive 9 maj. Linjen till Funchal kommer att flygas via Bergen.

Den sista linjen som ska startas går från Köpenhamn. Ponta Delgada är destinationen och ska flygas en gång i veckan. Linjen kommer att flygas på måndagar med Boeing 737-800.

Till vintersäsongen 2016/17 kommer Primera även att börja flyga till Santa Cruz de la Palma. Det blir en gång i veckan från både Köpenhamn och Billund med Boeing 737-800. Första flygningarna avgår den 27 oktober och sista flygningen sker 13 april 2017.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.