Norwegian startar fler linjer till Storbritannien

Norwegian_Air_Shuttle_B737-800(WL)_LN-DYD_MUC
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian kommer under vintersäsongen 2016/2017 att starta fyra nya linjer till Storbritannien. Dessutom får sex nuvarande linjer ökade avgångar.

I och med vintertidtabellens start 30 oktober startar Norwegian en ny linje från Manchester till Gran Canaria. Linjen ska flygas två gånger i veckan precis som Norwegians andra nya linje från Manchester till Teneriffa. Flygplanstyp blir Boeing 737-800 från Norwegians dotterbolag Norwegian Air International.

Det blir även två nya linjer från London Gatwick, till Reykjavik och Rovaniemi som flyg24nyheter tidigare rapporterat om här. Linjen till Island kommer att flygas tre gånger i veckan med start 1 november. London-Rovaniemi ska flygas två gånger i veckan.

Norwegian kommer också att expandera på sex nuvarande linjer från London och Manchester. Det handlar om Alicante och Malaga från Manchester, dessa linjer blir konverterade från sommarlinjer till året runt linjer. Alicante flygs två gånger i veckan och Malaga fyra gånger i veckan. Från London blir det utökade flygningar till Grenoble, Lanzarote, Teneriffa och Tromsö.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.